Lifecaps utbud av

E-terapier & WEB-kurser

Ledarskap - Självkänsla - Självförtroende

"Vägen till förändring börjar med kunskap om problemet"

Vi publicerar kontinuerligt nytt material här på Lifecaps kunskapsplattform.

Vill du ha hjälp med frågeställningar som rör ledarskap, självkänsla eller självförtroende? Kontakta någon av de terapeuter som utbildat sig hos Lifecap. Gaya Pienitzka är Lifecaps informationsansvariga för området, Lena Johansson är sakkunnig.

Gratismaterial – lyssna dig klokare:

Ladda ner en av våra radioprogram i listan nedan eller som en podcast HÄR:

Vad kan ett mer balanserat ledarskap leda till?

Dipl. Samtals- och Energiterapeuten, föreläsaren och författaren Helena Källström, har ett förflutet i ledande positioner i näringslivet. Hon har ägnat mycket tid åt att studera relationer och ledarskap. I ett samtal med Gaya redogör hon för hur ett ledarskap som är mer feminint kan förebygga utbrändhet, gynna arbetsglädje och produktivitet samt en gång för alla göra det möjligt att helt slippa diskussionerna om kvotering av kvinnor till ledande positioner. Ljudfilen är ett inspelat program från Radio Roslagen 2014-08-12.

Böcker - läs dig kunnigare:

Insikter om inre ledarskap - inbunden

Gaya Pienitzka

ISBN 978-91-85705-55-9

Sivart Förlag, 2011

 

Tomten finns inte, från omedveten till medveten (e-bok)

Christel Dopping, Jörhan Pienitzka
ISBN 91-85925-26-8
Books-on-demand, 2008


”Erfarenhet är kunskap – resten bara information”. Det är ett underbart uttalande av vetenskapsmannen Albert Einstein. Alla människor har erfarenhet, men ersätter den alltför ofta med andras information, som sedan får styra livet, oftast åt fel håll.  

Boken "Insikter om inre ledarskap" kommer inom kort som E-bok.

Gå en av våra kurser

Diplomerad Coach, två terminer

Utbildningen till kognitiv coach är processinriktad och upplevelsebaserad och teori varvas med praktik i grupp och enskilt. Fyra block: Ledarskap, Relation, Hälsa och Examination och varje block innefattar en teori och praktikdel (tre internatträffar onsdag-söndag och en träff i Stockholm dagtid fredag-söndag).

Läs mer...

Forum Feminint Ledarskap

Vi förmedlar kunskap om hur vi kan tillvarata feminina förmågor i ett integrerat ledarskap och därigenom minska risken för stress, känslan av att vara en bluff och utbrändhet.

Läs mer...

Integrerat ledarskap för kvinnor

Är du kvinna med ledande arbetsuppgifter? Har du likvärdig, eller högre utbildning än män på motsvarande position? Har du, trots det, ett behov av att lära dig mer och/eller en molande känsla av att du snart kommer att bli avslöjad? I så fall kan den här kursen vara som skapt för dig!

Läs mer...

Life Capturing Week

Gör en resa i syfte att bygga upp dina positiva resurser. Vi har skapat konceptet runt energiterapi, terapeutisk hypnos och kognitiva samtal för att arbetssättet vi använder har gynnat oss själva på många olika områden. Flera av oss har tagit veritabla kvantumsprång framåt i vår egen personliga utveckling, i relationer, i våra yrkesval/karriärer och i våra liv som helhet med energiterapins hjälp.

Läs mer...