Lifecaps utbud av

E-terapier & WEB-kurser

Kurser/Resor

Vi erbjuder allt ifrån en möjlighet att stanna upp och reflektera över var deltagaren befinner sig just nu, till djupgående kurser vid behov av omvälvande livsstilsförändringar. Lifecap erbjuder dig möjligheter att studera dig själv, dina värderingar, attityder och beteenden. Här finns det utrymme att reflektera över de val du gjort under ditt liv och vilka konsekvenser dessa val har fått för dig. Vi erbjuder dig stöd i att göra livsstilsförändringar som gynnar din hälsa och som påverkar ditt mående till det bättre.

Vi ger dig utrymme att växa, att försonas med tillkortakommanden, att i trygghet möta dina rädslor. Vi erbjuder en möjlighet att ersätta gamla destruktiva tankemönster, beteenden, attityder och val med nya gynnsamma och konstruktiva val. Kurserna genomförs i Sverige eller utomlands och ofta i samarbete med terapeuter och coacher utbildade av Lifecap.

 1. Forum Feminint Ledarskap

  Vi förmedlar kunskap om hur vi kan tillvarata feminina förmågor i ett integrerat ledarskap och därigenom minska risken för stress, känslan av att vara en bluff och utbrändhet.

  Läs mer
 2. Integrerat ledarskap för kvinnor

  Är du kvinna med ledande arbetsuppgifter? Har du likvärdig, eller högre utbildning än män på motsvarande position? Har du, trots det, ett behov av att lära dig mer och/eller en molande känsla av att du snart kommer att bli avslöjad? I så fall kan den här kursen vara som skapt för dig!

  Läs mer
 3. Life Capturing Week

  Gör en resa i syfte att bygga upp dina positiva resurser. Vi har skapat konceptet runt energiterapi, terapeutisk hypnos och kognitiva samtal för att arbetssättet vi använder har gynnat oss själva på många olika områden. Flera av oss har tagit veritabla kvantumsprång framåt i vår egen personliga utveckling, i relationer, i våra yrkesval/karriärer och i våra liv som helhet med energiterapins hjälp.

  Läs mer